Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند ویدیو منتشر شده که به نظر می‌رسد در آنها "سربازان پاکستانی" و اعضای نیروی پلیس این کشور در حال حمایت از گروه اسلام‌گرای رادیکال "تحریک لبیک پاکستان" (TLP) هستند؛ این در حالی است که رویارویی بین دولت و اعضای گروه تحریک لبیک پاکستان در این کشور حوزه جنوب آسیا همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، چند روز بعد از آنکه دولت پاکستان اقدام به ممنوع ساختن گروه تحریک لبیک پاکستان بر طبق "قوانین ضد تروریسم" خود کرد، طبق اعلام وزارت کشور پاکستان، مقام‌ها اقدام به گشایش مذاکراتی با این گروه تندرو کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه TLP امروز، دوشنبه اقدام به آزاد کردن ۱۱ مامور پلیس پاکستانی که در جریان رویارویی با آژانس‌های امنیتی به گروگان گرفته بود.

یک کاربر به نام اسمیتا پراکاش با انتشار ویدیویی در توییتر نوشت: به نظر می‌رسد در این ویدیو که در بین گروه‌های پاکستانی انتشار یافته ده‌ها مامور پلیس مسلسل به دست به جمع گروه تروریستی TLP در اعتراض علیه دولت عمران خان می پیوندند. ظاهرا بیش از ۱۰۰ مامور پلیس و سرباز عصیان کرده‌اند. وضعیتی شبیه به جنگ داخلی در پاکستان.

یک کاربر دیگر توییتر نیز به نام آدیتیا راج کائول نوشت: ارتش پاکستان وارد حالت شورش علیه عمران خان بعد از آن شده که چند معترض گروه رادیکال TLP در جریان اعتراضات توسط نیروهای امنیتی و پلیس این کشور کشته شدند و یک سرباز ارتش پاکستان در یک ویدیوی علنی از رئیس ارتش این کشور می‌خواهد تا از عمران خان درخواست کند که یا "سگ‌هایش" (پلیس) را کنترل کند یا با برخورد مواجه شود.

در یکی از ویدیوها یک سرباز به نظر می‌رسد دارد از ژنرال قمر جاوید باجوا، رئیس ارتش قدرتمند پاکستان می‌خواهد با عوامل پلیس که متهم به حمله به فعالان گروه تحریک لبیک پاکستان هستند، برخورد کند؛ فعالانی که به برپایی اعتراضات علیه فرانسه در پاکستان از بابت حمایت امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه از انتشار دوباره کاریکاتورهای موهن به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) توسط مجله شاری ابدو پرداختند. در یک ویدیوی دیگر ده‌ها تن از پرسنل پلیس ظاهرا در حال پیوستن به صف اعضای گروه TLP در ضمن خوشحالی‌های تندروهای افراطگرا هستند.

اعتراضات علیه فرانسه در پاکستان طی چند هفته در چند شهر بزرگ این کشور برپا شده و اعضای گروه  TLP خواستار اخراج مارک بارتی، سفیر فرانسه از پاکستان و تحریم محصولات و شرکت‌های فرانسوی شدند. گروه TLP ضرب الاجل ۲۰ آوریل را برای اخراج بارتی تعیین کرده است.

چند روز پیش هیئت دیپلماتیک فرانسه در پاکستان به شهروندان و شرکت‌های فرانسوی توصیه کرد در مواجهه با تهدیدات حامیان تندروی گروه TLP خاک این کشور را ترک کنند.

در یک ایمیل سفارت فرانسه در پاکستان نوشته شد: به دلیل تهدیدات جدی علیه منافع فرانسه در پاکستان به اتباع و شرکت‌های فرانسوی توصیه می‌شود موقتا این کشور را ترک کنند.

عمران خان نخست وزیر پاکستان در مواجهه با اعتراضات خشونت آمیز تندروهای افراطگرا گفت که گروه TLP توسط مقام‌ها طبق "قوانین ضدتروریسم" از بابت دست داشتن در خشونت خیابانی ممنوع اعلام شده است.

عمران خان با این حال در صحبت‌هایش سیاستمداران غربی را نیز مورد حمله قرار داده و آنها را متهم به آسیب زدن به احساسات مسلمانان در سراسر جهان به سبب "بی‌حرمتی" به پیامبر اسلام (ص) کرد.

بر اساس گزارش‌ها، در جریان عملیاتی چهار روزه از سوی نیروهای امنیتی پاکستان به منظور پاکسازی حامیان گروه TLP از شهرها، شش مامور پلیس کشته و بالغ بر ۶۰۰ تن نیز زخمی شدند.

این عملیات چهار روزه که روز جمعه پایان یافت منجر به کشته شدن چندین تن از فعالان گروه TLP شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پاكستان اهانت به پیامبر اسلام فرانسه تحریک لبیک پاکستان فرانسه در پاکستان مامور پلیس عمران خان گروه TLP

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۰۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم؛ رفتار‌های غیراخلاقی سربازان آمریکایی
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم؛ زن فرانسوی از تجاوز جنسی سربازان آمریکایی به مادرش می‌گوید
  • پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد+ فیلم
  • پلیس فرانسه با ضرب‌وشتم و گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • اولین گروه از نیروهای رزمی فرانسه در اوکراین مستقر شدند
  • بسیج دبیرستان‌های فرانسه در حمایت از فلسطین
  • فرانسه پیشتر سربازان خود را به اوکراین فرستاده است
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد