Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا عطایی بازیگر «صبح آخرین روز» می گوید این سریال درباره زندگی شهید مجید شهریاری دانشمند هسته‌ای است و همین موضوع باعث شد بیشتر برای حضور در این سریال راغب شوم چراکه من ارادت ویژه‌ای نسبت به همه شهدا تا همیشه دارم.

به گزارش خبرنگار برنا، حمیدرضا عطایی بازیگر «صبح آخرین روز» که این شب‌ها از 2 شبکه تلویزیونی «شما» و دو روی آنتن است،  درباره چگونگی پیوستن به این سریال اظهار کرد: از دفتر مصطفی علمی‌فرد تهیه‌کننده برای همکاری با من تماس گرفته شد و زمانی که فیلمنامه را خواندم متوجه شدم که می‌توانم نقش پیشنهادی را بپذیرم چراکه آن را دوست داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: «صبح آخرین روز» درباره زندگی شهید مجید شهریاری دانشمند هسته‌ای است و همین موضوع باعث شد بیشتر برای حضور در این سریال راغب شوم چراکه من ارادت ویژه‌ای نسبت به همه شهدا تا همیشه دارم البته تا حدود زیادی با زندگی ایشان آشنا بودم و می‌دانستم نقاط دراماتیکی در زندگی ایشان بوده است که جای پرداخت بسیار دارد همچنین شهید شهریاری بسیار مظلوم و ناجوانمردانه ترور شده است و این مظلومیت در سناریو نیز وجود داشت. همه این موارد من را به این سمت برد که نقش پلیسی را ایفا کنم که پیگیر ماجرای شهادت ایشان می‌شود. 

بازیگر «صبح آخرین روز» با بیان اینکه اساسا ایفای نقش پلیس به خودی خود دارای حساسیت است، درباره چالش‌های ایفای این نقش در این سریال مطرح کرد: این نقش‌ها علاوه بر چارچوب و قوانین خاص خود بر اساس یکسری پرونده‌های واقعی نوشته و دراماتیزه شده و تخصصی است. حال من به عنوان بازیگر باید علاوه بر اینکه باید خلاقیت خود را در ایفای این نقش به نمایش بگذارم، نکات مطرح شده را نیز باید رعایت کنم یعنی اینکه دیالوگ‌هایی به ما داده می‌شود که از جنس دیگری است و معناهای به شدت سیاسی و فرامنطقه‌ای دارد که گفتن آن‌ها را در دل هر ژانری و به هر صورتی جا ندارد و گفته نمی‌شود. 

عطایی ادامه داد: اگر به تولیدات انبوه نمایشی نگاه کنیم، تعداد بسیار اندکی از این جنس دیالوگ‌ها گفته می‌شود چراکه بار معنایی و سیاسی خاص خود را دارد و کاربردی است. همچنین این دیالوگ‌ها را هر بازیگری هم نگفته است اما نقش‌هایی که من ایفا کرده‌ام این دیالوگ‌ها را دارد. من در واقع دیالوگ‌هایی را بیان می‌کنم که هرکدام از آن‌ها چالش برانگیز است. 50 درصد اینگونه از نقش‌ها نیازمند زبان بدن، فیزیک آماده است که باعث می‌شود مخاطب را به سمت خود جذب کند و در حقیقت مردم به آن پلیس افتخار کنند و دوستش داشته باشند. 

وی تاکید کرد: من به شخصه نمی‌توانم زمانی که انبوهی از ایفای نقش پلیس به من پیشنهاد می‌شود، برای خود یک زندگی روتین داشته باشم بلکه باید همیشه آمادگی بدنی و ذهنی خود را نیز حفظ کنم. 

بازیگر «صبح آخرین روز» ادامه داد: بعضا داستان‌هایی به ما پیشنهاد می‌شود که برگرفته از تاریخ معاصر و یا قدیمی‌تر است که من به عنوان بازیگر یک مسئولیت ویژه‌ای را احساس می‌کنم و آن این است که نسبت به آنچه در دل این داستان اتفاق می‌افتد و مابه‌ازای حقیقی و واقعی در تاریخ معاصر داشته است. این موضوع باعث می‌شود من دقت خود را افزایش دهم و روی این مساله متمرکز شوم که در یک داستان واقعی قرار گرفته‌ام نه داستانی که ساخته و پرداخته ذهن نویسنده و کارگردان است البته در «صبح آخرین روز» به دلایل امنیتی اجازه ورود به برخی از مسایل را نداشتیم اما برای ایفای این نقش علاوه بر کارگردان از دکتر اصفهانی که برای اهالی سینما و تلویزیون آشنا هستند، کمک گرفتم. 

عطایی درباره استقبال مخاطبان از این سریال تصریح کرد: آنچه که من از اطرافم دریافت کرده‌ام این است که مخاطب با سریال ارتباط برقرار و داستان را دنبال کرده است. همچنین از اینکه داستان زندگی شهید شهریاری اوج و فرودهای بسیار داشته، شگفت زده شده است و این موضوع باعث شده است تماشاچی بیشتری کار را دنبال کند. 

وی با بیان اینکه خواست همه مردم این است که آثاری درباره مفاخر کشور در زمینه‌های مختلف ساخته شود، گفت: من براساس تحقیقات شخصی به این نتیجه رسیده‌ام که اساسا مردم کمتر کتاب می‌خوانند اما به شدت تصویری هستند. هنر تصویر را نمی‌توان کم انگاشت یا نادیده گرفت چراکه مردم دوست دارد. از آنجاکه عموما مردم کتاب‌خوان حرفه‌ای نیستند اما تصویری هستند پس لازم است که زندگی مفاخر خود را برای مخاطبان به زبان نمایش دربیاوریم. 

بازیگر «خانه امن» در ادامه با اشاره به اینکه مساله اصلی معاونت امور استان‌ها مباحث مالی است، توضیح داد: معاونت امور استان‌ها باید یک ردیف بودجه خاصی را دریافت کند که بتواند علاوه بر استفاده از نیروهای بومی و منطقه‌ای که باید جزو سیاست‌هایشان باشد، از نیروهای قدیمی و مستعد بهره ببرند تا بتواند کارهای قوی تولید کند که از شبکه‌های سراسری پخش شود مانند «صبح آخرین روز» که کاری شاخصی شد و شبکه‌های سراسری مایل بودند این سریال را پخش کنند. 

عطایی در ادامه با بیان اینکه تمام عوامل گروه زنجان در «صبح آخرین روز» بسیار خوب کار کردند، خاطرنشان کرد: بازیگران زنجان بسیار طبیعی و به صورت رئال کار کردند که من به آینده کاریشان امیدواری هستم از همین منظر قصد گلایه از دوستانم در خبرگزاری‌ها را دارم چراکه احساس می‌کنم با نسل جدیدی از بازیگران شهرستان روبه‌رو هستیم که کمتر در خبرگزاری‌ها با آن‌ها مصاحبه می‌شود در حالیکه آن‌هایی که خوب کار می کنند، نیازمند دیده شدن هستند. 

وی درباره همکاری با حسین تبریزی کارگردان «صبح آخرین روز» بیان کرد: حسین تبریزی مردی بسیار شریف، مهربان، دوست‌داشتنی، سخت‌کوش و خستگی‌ناپذیر است. در برخی از سکانس‌ها ایشان به صورت کاملا دلی برخورد می‌کرد چراکه معتقد بود روح شهید بزرگوار به این پروژه کمک کرده است. 

بازیگر «صبح آخرین روز» در پایان درباره همکاری با مصطفی علمی‌فرد تهیه‌کننده سریال نیز گفت: زمانی که با ایشان آشنا شدم، متوجه شدم که فردی بسیار دغدغه‌مند است که دلش برای این کار می‌تپد. امیدوارم دیگر فیلمسازان دغدغه‌مند نیز بتوانند چنین آثار فاخری را تولید کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شبکه تلویزیونی خلاقیت فیزیک ذهن سینما و تلویزیون بودجه مصاحبه ذهن سینما و تلویزیون شبکه تلویزیونی مصاحبه هسته ای صبح آخرین روز حمیدرضا عطایی صبح آخرین روز موضوع باعث دیالوگ ها نقش پلیس ویژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۶۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم

 

به گزارش تابناک،‌ صهبا شرافتی درباره بازی‌اش در فصل پنجم این سریال عنوان کرد: رانندگی مینی بوس در این سریال برای من خیلی چالش برانگیز بود. من گواهینامه پایه ۳ دارم و پایه ۲ ندارم. قبل از ضبط توانستم دو سه بار در کنار راننده با مینی بوس رانندگی کنم و در این مسیر خیلی چیزها یاد گرفتم. با این حال خیلی اضطراب داشتم. شما می‌دانید هر چقدر سرنشین‌های مینی‌بوس بیشتر شود، کنترل کردنش سخت‌تر است.

مردم تغییر روحیات روناک را دوست داشتند


وی با یادآوری این که داستان روناک از قسمت ۱۰ شروع شد تاکید کرد: این نقش خیلی پستی و بلندی داشت. این بار به خاطر حضور بهنام خلق و خوی لطیف‌تر و رمانتیک‌تری از روناک دیدیم. در این فصل سعی کردم روناک متفاوتی را به تصویر بکشم. نویسنده هم برای این موضوع تلاش کرده بود. مردم برای من کامنت‌هایی می‌گذاشتند که انگار واقعا اتفاقات سریال برای روناک افتاده است. از من می‌پرسیدند النگوهایت را چرا فروختی؟ بهنام دارد سرت کلاه می‌گذارد. مردم خدا را شکر تغییر روحیات روناک را دوست داشتند.

شرافتی درباره دشواری‌های بازی در «نون‌خ۵» توضیح داد: ما مجبور شدیم زمان طولانی را دور از خانواده سپری کنیم. بخش کولبری خیلی شرایطش سخت بود و خیلی‌ها آسیب جدی دیدند. من خودم دچار بیماری ویروسی سختی شدم. در این بخش از روز اول تصویربرداری تا روز آخر مریض بودم. در قسمت غار اکسیژن کم داشتیم و تنفس سخت بود. وقتی گرد و غبار پخش می‌شد من سرفه می‌کردم. چند بار تا مرز خفگی رفتم. بچه‌ها با وجود همه این سختی‌ها تمام توان خودشان را خرج کردند.

 این بازیگر درباره نحوه تعاملش با کارگردان گفت: آقای آقاخانی جزو کارگردان‌هایی هستند که دست بازیگر را نسبتا باز می‌گذارند و اجازه می‌دهند بازیگر راحت باشد. دیالوگ‌ها و حرکات را دوست داشتم مختص خودم کنم. مثلا تکیه کلام بزرگوارا برای خود روناک شخصی سازی شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا خشونت روناک در شخصیت واقعی‌تان هم وجود دارد گفت: من خیلی سخت و دیر به دیر عصبانی می‌شوم. ولی اگر عصبانی بشوم خیلی سخت عصبانی می‌شوم. می‌شود گفت روناک درونم فعال می‌شود. ولی خودم مثل روناک نیستم که همیشه آن عصبانیت را داشته باشم.

در سریال «جنس جور» بازی کردم
شرافتی درباره دیگر فعالیت‌هایش در حوزه بازیگری توضیح داد: قبل از «نون خ» در سریال «جنس جور» بازی کردم که برای نمایش خانگی بود. غالب پیشنهادهایی که به من می‌شود شبیه روناک است. اما خودم نمی‌خواهم روناک را وارد کاری دیگری کنم.

وی با اشاره به اظهار نظرهای منفی که بعضا درباره چهره‌اش می‌شود گفت: اوایل کار از انتقادها خیلی اذیت می‌شدم. بعد از یک مدت گفتم حتما می‌نشینند و «نون‌خ» را تماشا می‌کنند که نظر می‌دهند. پس کار من دیده شده است. با خودم فکر کردم و گفتم من همین هستم. مهم این است که خودم خودم را دوست داشته باشم. اتفاقا چند روز پیش در واحد ارتباط مردمی صداوسیما آقایی با من تماس گرفت و عذرخواهی کرد و گفت من در جمع خانواده درباره چهره شما نظر دادم. ولی قصد اهانت نداشتم. من گفتم شما را قطعا نمی‌شناسم. در مصاحبه‌ قبلی‌ام به صورت کلی گفتم که دلم شکسته است.

مجموعه طنز «نون خ ۵» در ۲۴ قسمت به کارگردانی سعید آقاخانی، تهیه‌کنندگی مهدی فرجی و نویسندگی امیر وفایی از ۱۵ فروردین ماه امسال به روی آنتن شبکه یک سیما رفت و پخش این سریال تا جمعه ۷ اردیبهشت ماه ادامه داشت.

حمیدرضا آذرنگ، سعید آقاخانی، امیر سهیلی، هومن حاجی‌عبداللهی، سیروس میمنت، مجید یاسر، بیژن بنفشه‌خواه، کاظم نوربخش، نسرین مرادی، هدیه بازوند، سیدعلی صالحی، پاشا جمالی، ندا قاسمی، ماشاءالله وروایی، صهبا شرافتی و ... از بازیگران «نون خ ۵» هستند.

 منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • (ویدیو) افشاگری عجیب الهام حمیدی از ازدواجش
  • (تصاویر) حمید صفت، بازیگر سریال هفت سر اژد‌ها و مادرش
  • آخرین عکس از این روزهای رضا رویگری
  • دیدار احساسی دو بازیگر سریال دونگ‌یی بعد از ۱۳ سال
  • هافبک محروم یوونتوس بازیگر شد!
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • چرا ساترا به حذف «حشاشین» ورود کرد؟/ ترور را به ایران نسبت دادند!
  • چهره بازیگر سریال خانه‌به‌دوش بعد از ۲۰ سال | تصاویر
  • «برنارد هیل»، شاه «تئودون» ارباب حلقه ها درگذشت
  • رخنه به قلب دشمن