Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@12:21:02 GMT

چالش عروس‌های پستی در کره‌جنوبی (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۱۲۵۵۸

چالش عروس‌های پستی در کره‌جنوبی (+عکس)

زندگی زنان جلای وطن کرده برای ازدواج در کره جنوبی آسان نیست، حتی برخی از آنها به محض انتقال به کره‌جنوبی در معرض برچسب‌های اجتماعی، خشونت‌های خانگی و بدرفتاری قرار می‌گیرند.

بسیاری از آنها در حالی به کره جنوبی می‌روند که حتی زبان کشور جدید را نمی‌دانند، با این وجود برای کسب جایگاه مناسب و ایده‌آل در جامعه کره‌ای سعی و کوشش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افسر پلیس شدم

کیم‌هانا برای نخستین بار همسرش را در نپال و در یک قرار عاشقانه که عمه‌اش ترتیب‌ داده بود، ملاقات کرد. شوهر او از کره‌جنوبی آمده بود و در طول سه روز، آنها درباره جزئیات زندگی با هم تبادل نظر کردند و همان سال برای زندگی کردن با هم به کره‌جنوبی رفتند.

هانا می‌گوید عجیب نیست که مردان و زنان جوان نپالی برای ازدواج یا کار، به خارج سفر کنند زیرا فرصت‌ها در نپال محدود و نابرابر است.

بعد از گذشت یازده سال از ملاقات عاشقانه، اینک هانا در کره افسر پلیس شده بود، هانا از جمله معدود نیروهای پلیسی است که اصالت کره‌ای ندارد.

او ۳۱ سال دارد، بعد از به دست آوردن تابعیت کشور جدیدش اسم نپالی خود را تغییر داد. او می‌گوید: برخی از افراد بر این باورند که من مانند کره‌ای‌های اصیل، توانایی فعالیت در کسوت پلیس را ندارم، البته من برای فکر کردن به این چیزها وقت ندارم.

او می‌افزاید: وقتی لباس رسمی پلیس را می‌پوشم و اسلحه را در کمرم جاسازی میکنم، فکر نمیکنم دیگران درباره‌ام چه فکری می‌کنند.

هانا در حال حاضر افسر پلیس امور مهاجرت است و ماموریت او ایجاد پل بین دو جامعه نپالی و کره‌ای می‌باشد.

تعداد زنان خارجی که مردان کره‌ای ازدواج می‌کنند، در سال‌های اخیر افزایش یافته‌است؛ به گزارش مرکز دولتی حمایت از خانواده‌های چند ملیتی، تعداد ازدواج از ۱۲۰ هزار و صد و ده مورد در سال ۲۰۰۷ میلادی به ۲۸۷ هزار و ۲۹۸ مورد در سال ۲۰۱۹ رسیده‌است.

با وجود همه تبلیغات، عروس‌های شرق و جنوب شرقی آسیا، از سوی جامعه کره با تبعیض مواجهند و تصورات کلیشه‌ای درباره آنها وجود دارد؛ برای مثال مردم کره آنها را "عروس‌های پستی" یا "زنان فروخته شده به کره" توصیف می‌کنند.

هانا می‌گوید: به یاد می‌آورم که یکبار همراه پسر کوچکم سوار اتوبوس شدیم، مردی به صورتم فریاد کشید و گفت: ویتنام! بیا و اینجا بنشین! ...زیرا زنان ویتنامی یک سوم عروس‌های خارجی را در کره جنوبی تشکیل می‌دهند و بیشترین درصد مهاجرت برای ازدواج با مردان کره‌جنوبی را دارند.

با این وجود کیم هانا توانسته از فشار این موضوع تا حد زیادی کم کند او احساس می‌کند جامعه کره‌ای نسبت به قبل بهتر شده و بیشتر از قبل با فرهنگ‌های مختلف کنار می‌آید.

از سال ۲۰۰۸ میلادی، دولت کره مراکز حمایت از فرهنگ‌های متنوع را در داخل این کشور به راه انداخته است.

هانا می‌گوید مهاجران زیادی اینک در کره هستند و با توجه به ماهیت کارم، تعداد پرشماری از آنها را از نزدیک ملاقات کرده‌ام.

فعال حقوقی‌ام، در ویتنام خوابش را هم نمیدیدم

ون‌اوک‌کوم برای نخستین‌بار، همسرش را در وطن خود ویتنام ملاقات کرد، که فرزند یک کشاورز ویتنامی بود حالا مدرک فوق‌لیسانس حقوق دارد و چندی پیش عنوان شهرداری افتخاری پایتخت سئول را به دست آورده بود.

پیشرفت او تا جایی ادامه داشت که سال گذشته به عنوان نماینده پارلمان از حزب حاکم دموکرات لیبرال، نامزد شد، تا به این شکل یکی از معدود غیر کره‌ای هایی باشد که در این زمینه گام برداشته، البته تلاش‌های او برای پیروزی بی‌ثمر بود.

 

با این وجود هنوز به فعالیت خود و مبارزه برای قانونگذاری برای جلوگیری از تبعیض علیه مهاجران ادامه می‌دهد،

نقطه عطف فعالیت او زمانی بود که توانست از جایگاه خود برای کمک به کارگران ویتنامی که اعتصاب کرده بودند استفاده کند.

او می‌گوید در ویتنام هیچوقت تصور نمی‌کردم بتوانم در بدنه قدرت حاکم، حضور داشته باشم، اما در کره جنوبی وقتی تلاش‌هایم برای کمک به کارگران ویتنامی نتیجه داد، فهمیدم که در اینجا می‌توان تغییر واقعی ایجاد کرد.

هانا موانعی را نیز در کار خود داشته است. به عنوان مثال، اخیراً هنگامی که او سعی می‌کرد به کارگران مهاجر کمک کند تا ویزای اقامت خود را تمدید کنند، دولت به شیوه‌ای نامحترمامه او را خطاب قرار داد، او می‌گوید: اگر با من اینگونه رفتار شود، تصور کنید که چگونه با دیگر مهاجران رفتار می‌شود.

مترجمم، و بعد از طلاق روی پاهای خودم ایستادم

هنگامی که کیلا (نام مستعار) در سال 1999 از فیلیپین وارد سئول شد 24 ساله بود. اولین بار بود که به خارج از کشور سفر می‌کرد. کلیسایی در فیلیپین واسطه ای بود که این دو را برای ازدواج معرفی کرد - ازدواج آنها پس از چند سال به هم خورد. شوهرش شروع به نوشیدن مشروبات الکلی کرد تا اینکه سرانجام خانه را ترک کرد و حمایت مالی از کیلا و سه فرزندشان را متوقف کرد.

کیلا می‌گوید: از من خواستند طلاق بگیرم، اما طلاق در فیلیپین دشوار است، بنابراین در ابتدا رد کردم.

كیلا بدون حمایت به دنبال شغل بود. او می گوید: من ساعت‌های طولانی کار می‌کردم. اما گاهی پول کافی برای پرداخت تمام صورت حساب‌ها نداشتم.

امروز کیلا راهنمای زنان مهاجر است و همزمان به عنوان مترجم اداره پلیس و خدمات مهاجرت فعالیت می‌کند. او به زنان مهاجر می‌آموزد که ازدواج در کره جنوبی تنها به معنی ورود به خانواده جدید نیست بلکه به معنی ورود به فرهنگ جدید است.

دولت کره مراکزی را هم برای آموزش تعداد رو به افزایش مردان متقاضی ازدواج با مهاجران ترتیب داده است تا با تفاوت‌های فرهنگی آشنا شوند. کیلا میگوید دوست دارم بچه‌هایم مثل بچه‌های کره‌ای زندگی کنند، دخترم میخواهد ستاره پاپ شود، پسر وسطیم در شرکت فناوری اطلاعات شروع به کار کرده و پسر بزرگم نیز باید به سربازی اجباری نیروی دریایی برود، تمام تلاشم را کردم تا بچه‌هایم متناسب با فرهنگ کره‌ای رشد کنند و آموزش ببینند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کره جنوبی برای ازدواج او می گوید کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) حمید صفت، بازیگر سریال هفت سر اژد‌ها و مادرش

در ادامه بیوگرافی حمید صفت، خواننده و بازیگر مشهور ایرانی را مشاهده می‌کنید.

به گزارش رکنا، او یک خواهرو یک برادر که ساکن آمریکاست. پدر و مادرش در کودکی جدا شدند و مادرش برای بار دوم در سال ۱۳۸۴ وقتی او ۱۲ ساله داشت با مردی بنام هوشنگ ازدواج کرد و مدتی به آلمان رفت.

وضعیت ازدواج

حمید صفت خواننده و بازیگر فعلا مجرد است و تصاویر منتشرشده در مورد همسر حمید صفت و…صحت ندارد. این خواننده رپ در صحبت هایش عنوان نموده که دوست دارد، به زودی ازدواج کرده و بچه دار شود.

ماجرای زندانی شدن

وی مدتی را به جرم قتل ناخواسته ناپدری در زندان سپری کرد، او در یک نزاع خانوادگی کنترل خود ر از دست داده و بعد از درگیری موجب مرگ ناپدری شد، اما در خرداد ۹۷ یک تیم ۷ نفره پزشکی قانونی اعلام کردند ۵۰ درصد علت مرگ مقتول مربوط به بیماری قبلی او بوده است وحمید صفت از زندان آزاد شد.

شروع خوانندگی

او که خودش را یک دهه هفتادی یاغی معرفی می‌کند، با موسیقی زیرزمینی غیرمجاز معروف شد، او ساخت موزیک رپ زیرزمینی را در نوجوانی با الگو از افرادی، چون امینم و فیفتی سنت به همراه پسر دایی اش علی رهرو شروع کرد. او پس از مدتی فعالیت گروه زد و بند رو تاسیس و شروع بکار گروهی کرد.

شهرت

صدای وی بیشتر با یک کار دو صدایی بنام بخشش با همکاری امیرعباس گلاب شنیده شد و با آهنگ چ بصورت مستقل به اوج رسید، او موزیک ویدیوی چ را در استایل دکتر چمران بصورت چریکی منتشر کرده است.

تیتراژ فیلم سینمایی شاه کش

آهنگ شاه کش از حمید صفت؛ تیتراژ فیلم سینمایی شاه کش با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌باشد، شاه کش به کارگردانی وحید امیرخانی در ژانر جنایی و رازآلود در سال ۱۳۹۶ ساخته شده است. در این فیلم مهناز افشار، هادی حجازی فر، فرید سجادی حسینی، علیرضا کمالی، مهدی کوشکی، مجید صالحی و پیمان مقدمی به هنرمندی پرداخته‌اند.

در تلویزیون

حمید صفت به بازیگری و کارگردانی علاقه دارد و در تلویزیون سریال ماه رمضانی «هفت سر اژدها» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی بازی کرده، او سال ۱۳۹۶ در نمایش لامبورگینی به کارگردانی سیامک صفری بازی کرد و در مجموعه شهرزاد تهران روی صحنه رفت، آقای خواننده دوست دارد در آینده یک فیلم کوتاه نیز بسازد.

در هفت سر اژد‌ها

حمیدرضا امیری صفت خواننده رپ معروف به حمید صفت در سریال ماه رمضانی «هفت سر اژدها» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی نقش محمدعلی رضایی را بازی کرده و در سکانسی از این سریال موسیقی رپ می‌خواند. در این سریال داستان آقازاده‌ای با نام سلطان‌خواه و چند تن از مفاسد اقتصادی بانفوذ جامعه به تصویر کشیده شده است. در هفت سر اژد‌ها بازیگرانی، چون حمید صفت، حمید گودرزی، زنده‌یاد سیامک اطلسی، مجید واشقانی، زنده یاد شهرام عبدلی، قطب‌الدین صادقی، علیرام نورایی و…ایفای نقش نموده اند.

 

دیگر خبرها

  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • (تصاویر) حمید صفت، بازیگر سریال هفت سر اژد‌ها و مادرش
  • شکایت از عروس بعد از مرگ پسر
  • تعرفه‌های پستی بخش مجازی نمایشگاه کتاب اعلام شد
  • تعرفه‌های پستی نمایشگاه مجازی کتاب اعلام شد
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی آلبوم اسناد در یزد
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • (ویدئو) بلاگرها متقلب شدند؛ ماجرای ازدواج پیرزن ۸۵ ساله با پسر ۲۵ ساله در ایران!
  • راه‌اندازی سکوی مبادله پست کهکلویه و بویراحمد، با همت مضاعفی دنبال شود