Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ «محمد پورشمس» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شمار تردد خودروهای شوتی در جاده‌های این استان روز به روز در حال افزایش است و این خودروها برای فرار از قانون حرکات مخاطره‌آمیزی دارند که در بروز حوادث مختلف رانندگی از جمله حوادث منجر به فوت برای دیگران نقش موثری دارند.

وی بیان کرد: بیشتر خودروهای شوتی سیستم‌های خودرویی خود را دستکاری می‌کنند یا پلاک آن‌ها مخدوش شود و یا بدون پلاک هستند و این خودروها در هنگام تردد سرعت‌های سرسام‌آور دارند و به ایست پلیس توجه نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون اقدامات خوبی در راستای مقابله با خودروهای شوتی صورت گرفته که با توفیقات خوبی همراه بوده است.

سرهنگ پورشمس عنوان کرد: همکاری دستگاه قضایی استان مرکزی در این راستا جای تقدیر دارد و در راستای شناسایی این خودروها روزانه طرح‌های مختلفی در سطح جاده‌های این استان اجرا می‌شود.

وی گفت: بحث ثبت توقیف سیستمی خودروهای شوتی در دستور کار جدی است که در نیمه نخست امسال، یک‌هزار و ۸۵۱ خودروی شوتی توقیف سیستمی شده  که از این تعداد ۶۷۱ مورد توسط عوامل انتظامی سایر استان‌ها توقیف و برای سیر مراحل قانونی به استان مرکزی ارجاع شده است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: ۸۷۰ خودروی شوتی نیمه نخست امسال نیز با مشارکت سایر عوامل انتظامی این استان در جاده‌ها توقیف شده و ۱۹۹ خودروی شوتی نیز توسط ماموران پلیس راه استان مرکزی توقیف شده است.

سرهنگ پورشمس تاکید کرد: برخورد با خوردوهای شوتی در راستای مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز و کاهش حوادث ترافیکی در دستور کار جدی قرار دارد و به‌صورت شبانه‌روزی رصد و پیگیری می‌شود.

وی عنوان کرد: شعار امسال هفته ناجا، پلیس هوشمند و امنیت پایدار است و حرکت به سمت هوشمندسازی امری ضروری است و به واقع کنترل ترافیک به روش سنتی امروز دیگر جوابگو نیست.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: هم‌اکنون ۳۲ دوربین فعال مکانیزه ثبت تخلفات در جاده‌های این استان فعال است و ۳۱ دوربین جدید نیز نصب شده که به زودی به شبکه متصل می‌شود.

سرهنگ پورشمس اظهار داشت: با اتصال دوربین‌های جدید ثبت تخلفات در جاده‌های استان مرکزی، همه راه‌های اصلی به دوربین مجهز می‌شوند اما هنوز فاصله با استانداردهای تعریف شده زیاد است.

وی تصریح کرد: نیمه نخست امسال، حوادث رانندگی منجر به فوت در جاده‌های استان مرکزی نبست به مدت مشابه قبل، حدود یک درصد و حوادث رانندگی منجر به جرح در این مدت، چهار درصد کاهش داشته است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: همه تلاش‌ها در پلیس راه این استان برای کاهش حوادث رانندگی و افزایش انظباط ترافیکی به کار گرفته شده است و عملکرد رانندگان در جاده‌های این استان روزانه از طریق تیم‌های محسوس و ۶ تیم نامحسوس، بویژه در مسیرهای پرخطر رصد می‌شود.

سرهنگ پورشمس گفت: برخورد پلیس راه استان مرکزی با تخلفات رانندگی در جاده‌ها افزایش چشمگیری یافته و ماموران مکلف هستند از هیچ خطایی چشم‌پوشی نکنند.

وی عنوان کرد: سه مسیر زالیان، ازنا و کنارگذر شمالی اراک از نقاط بحرانی و پرخطر هستند که جاده‌ آنها به صورت ۲ طرفه است و شمار خودروهای شوتی با حرکات مخاطره آمیز نیز در این مسیرها زیاد است و هرلحظه امکان بروز حوادث رانندگی منجر به فوت وجود دارد.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: تاکنون در این مسیرها تصادفات وحشتناکی به وقوع پیوسته و نیاز است هرچه سریعتر اقدامات لازم برای جداسازی باندها از یکدیگر صورت گیرد تا حوادث رانندگی رخ به رخ انجام نشود.

سرهنگ پورشمس گفت: اقداماتی برای جداسازی باندهای این مسیرها صورت گرفته اما خیلی کند است و روزانه این مسیرها قربانیان زیادی به خود می‌گیرد و به نوعی تبدیل به جاده مرگ شده است.

وی یادآور شد: در مسیر اراک - ازنا، ۲۴ نفر، در مسیر زالیان ۱۹ نفر و در کنارگذر شمالی اراک ۹ نفر پارسال بر اثر وقوع حوادث رانندگی منجر به فوت جان خود را از دست دادند و در نیمه نخست امسال هم ۲۳ نفر در این مسیرها قربانی حوادث رانندگی شده‌اند.

وی اظهار داشت: اقدامات راهداری در نصب تابلو و علایم هشدار در این مسیرها خوب است اما نیاز است تا جداسازی مسیرها به صورت یک طرفه، روشنایی جاده‌ها، خط کشی‌ها و ایجاد حاشیه‌راه‌ها تقویت بیشتری شود.

۱۷ تا تا ۲۴ مهر ماه به عنوان هفته نیروی انتظامی نامگذاری شده است.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصادفات جاده ای انتظامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اراک استان مرکزی فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصادفات جاده ای انتظامی رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی حوادث رانندگی منجر جاده های این استان نیمه نخست امسال خودروهای شوتی سرهنگ پورشمس منجر به فوت جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۹۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است​!

تین نیوز

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است و پلیس هیچ نقشی در ثانیه شمارها و تغییر رنگ این چراغ ها ندارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا چراغ های راهنمایی و رانندگی به یکباره تغییر رنگ می دهند، اظهار کرد: تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی ارتباطی با پلیس ندارد چراکه مسئولیت آنها با شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران است.

موسوی پور افزود: البته زمان بندی چراغ ها هم با شهرداری است اما پلیس می تواند نظر خود را درباره این زمان بندی ها به شهرداری اعلام کند.

وی بیان کرد: در 800 تقاطع تهران چراغ راهنمایی و رانندگی داریم که 500 عدد از این چراغ ها هوشمند است و زمانی که مشکلی پیش آید پلیس این دوربین ها را از هوشمند بودن خارج و به صورت دستی مدیریت می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟
  • پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟ | پذیرایی از شوفرها با چای مجانی!
  • پارکابی در تهران قدیم چه می کردند؟ | پذیرایی از شوفرها با چای مجانی!
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است​!
  • دستگیری ۲۲ معتاد پرخطر در مرند
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • وضعیت جاده‌ها / ترافیک سنگین در آزادراه‌های البرز