Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاضلاب اهواز با توجه به آبگرفتگی وسیع خیابان‌ها تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین مشکلات شهروندان و مبدل به موضوعی ملی شد.

چالشی مهم برای مدیران خوزستانی که حالا هر کدام سمت‌های پر طمطراق «ویژه» و «جهادی» را یدک می‌کشند.

آسفالت‌های کنده شده، فاضلاب‌های روباز، برخاستن خاک و نشستن گرد آن روی میوه جات و دستگاه‌های کسبه از جمله مشکلاتی است که به آن توجه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اطلاعات مسئولان محلی خوزستان به نظر می‌آید که مشکل اصلی نه نبود اعتبارات و دارایی بلکه بیشتر به ناهماهنگی میان دستگاه‌ها باز می‌گردد.

استاندار خوزستان مدتی پیش گفته بود که در خصوص رفع مشکلات بی آبی و فاضلاب در خوزستان دولت بی چون و چرا پول پرداخت می‌کند و «به ما اطمینان داده اند که در خصوص تامین اعتبار هیچ مشکلی» وجود نخواهد داشت.

فاضلاب اهواز طی ۲۰ سال اخیر دستکم ۳ بار اعتبارات هنگفتی را دریافت کرده؛ از وام بانک جهانی تا برداشت از صندوق توسعه ملی، اما این مشکل هیچ وقت پایان نیافت.

حالا پس از مدت‌ها و با روی کار آمدن دولت جدید، ضمن اهمیت ویژه به خوزستان، فاضلاب اهواز در حال تحول و قرار است مشکل آن تا سال آینده برطرف گردد.

اما آنچه امان شهروندان را بریده، بی نظمی در حفاری‌ها است. ایجاد ترافیک به دلیل همین مسئله گاهی خشم مردم را بر می‌انگیزد.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان مدتی پیش ضمن اشاره به همین مسئله گفت: اجرای طرح‌های بزرگ عمرانی در اهواز باعث شده این شهر تبدیل به یک کارگاه بزرگ عمرانی شود.

او گفت: فاضلاب اهواز به صورت ویژه پیگیری می‌شود و از مرکز نیز همواره در حال رصد است تا در سریعترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.

به گفته محمد خانچی مقرر شده عملیات اجرایی فاضلاب اهواز طی ۲ سال به اتمام برسد.

ماجرای کاهش یک ساله عملیات اجرای فاضلاب اهواز چیست؟

پس از مشکلات ایجاد شده برای مردم به دلیل فرسودگی سیستم فاضلاب اهواز مقرر شد که این مسئله طی ۳ سال و با تزریق اعتبارات گسترده برطرف شود.

اما پس از سفر رئیس جمهور به استان خوزستان این زمان از ۳ سال به ۲ سال کاهش یافت تا در سریع‌ترین زمان ممکن مشکل رفع گردد.

مدیر عامل آب و فاضلاب خوزستان نیز در این خصوص می‌گوید که طرح فاضلاب اهواز به سرعت در حال اجرایی شدن است و اکنون نیز بخشی که مورد توجه است، ترمیم نوار حفاریست.

او اجرای عملیات اجرایی شبکه فاضلاب اهواز را باعث به تاخیر افتادن ترمیم نوار حفاری دانست.

محمدرضا کرمی نژاد گفت: بر اساس برآورد‌ها ترمیم نوار حفاری ۳۰ خیابان باقی مانده در اهواز طی ۴۵ روز آینده ترمیم خواهند شد.

آقای کرمی نژاد یادآور شد که طبق تصمیم گیری‌ها مناطقی که قصد کار در آن‌ها وجود دارد، برنامه زمانبندی آن تحویل یک کمیسیون می‌شود که اعضای آن ۲ نفر از شهرداری، یک نفر از فرمانداری و یک نفر از آبفا است.

مدیر عامل آبفا خوزستان در خصوص تامین اعتبارات مالی نیز گفت که در این خصوص مشکلی وجود ندارد.

به گفته این مقام مسئول انتخاب پیمانکاران نیز صورت پذیرفته و تنها مشکل فاضلاب اهواز، اکنون تامین مواد اولیه؛ مصالح یا لوله است.

او گفت: در خصوص تامین لوله حدود ۲ ماه است که امکان تهیه برای ما فراهم نشده و دلیل آن نیز تغییر نرخ است.

انتقاد پلیس از تردد وسایل نقلیه سنگین در سطح شهر

آب و فاضلاب خوزستان در تلاش است تا لوله‌های مورد نیاز خود را تامین نماید و اگر مسئله تامین لوله نیز برطرف گردد، تقریبا دغدغه‌ای در این خصوص وجود نخواهد داشت.

افزون بر آن بر اساس اطلاعات مدیرعامل آبفا پارسال ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار تامین شده که تقریبا همه آن تحقق یافت.

همچنین بر همین اساس هفته پیش نیز مقرر شده که یک اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی سریعا به حساب آبفا واریز شود.

طبق داده‌های آب و فاضلاب و مقامات استانی فاضلاب اهواز به لحاظ مالی مورد حمایت همه جانبه است.

اما در سوی دیگر تردد ماشین آلات سنگین در سطح شهر مسائل ترافیکی و تخریب آسفالت را در پی دارد.

رئیس پلیس راهور اهواز در این خصوص می‌گوید که تردد وسایل نقلیه سنگین درون شهر چالش اصلی برای پلیس راهور است، زیرا باید مجوز این اقدام را صادر کند و همین باعث شده شهر اهواز تبدیل به کارگاه شود.

سرهنگ منصور جمشیدی  گفت: در خصوص حفاری‌ها نیز همکاری شده، اما باید جبهه کاری مشخص شود، زیرا هیچ بخشی از کار بدون دلیل از سوی پلیس مسدود نمی‌شود.

او گفت در برخی موارد گِل‌های دپو شده حادثه خیز می‌شود.

اجرای فاضلاب اهواز اگرچه اقدام مثبتی است، اما در سوی دیگر تخریب آسفالت و خیابان‌ها و برخاستن خاک موجب گلایه شهروندان شده که انتظار می‌رود هر چه سریعتر برطرف شود تا شیرینی این اقدام برای مردم به تلخی تبدیل نشود.

گزارش از ساسان ناصری زاده

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فاضلاب اهواز فاضلاب شهری ترمیم آسفالت فاضلاب اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۰۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان

براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، هوای شهرهای اهواز، هندیجان، شوشتر، مسجدسلیمان و ماهشهر امروز دوشنبه در وضعیت آلوده برای گروه‌های حساس قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، وضعیت هوا امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ منتهی به ساعت ۱۰:۳۰ بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، در ایستگاه‌های شهر اهواز از جمله استانداری ۱۳۳، حفاری ۱۱۴ نیوساید ۱۳۰، پادادشهر ۱۰۵، مسجد سلیمان ۱۰۵، شوشتر ۱۰۸، ماهشهر ۱۰۷ و هندیجان ۱۳۶ میکروگرم بر متر مکعب در وضعیت آلوده برای گروه‌های حساس قرار گرفت و بر این اساس افراد باید از فعالیت‌های خارج از منزل خودداری کنند.

بر اساس طبقه‌بندی پنج‌گانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

به گزارش ایمنا، کارگروه آلودگی هوای استان مدارس تمام مقاطع در شهرهای اهواز، باوی، کارون و حمیدیه را در روز دوشنبه به صورت غیرحضوری اعلام کرد و دیروز نیز مدارس شیفت صبح شهرهای اهواز باوی کارون خرمشهر آبادان و شادگان تعطیل شد.

کد خبر 751028

دیگر خبرها

  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • استقلال خوزستان وارد کل‌کل با نساجی شد!
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • سه مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش - اهواز
  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان
  • بارش باران در اهواز
  • تیم تراکتور امروز در اهواز به میدان می‌رود
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی حمایت از طرح «نور» در اهواز